Tárkonyos fuszulykaleves

Tárkonyos fuszulyka (szemespaszuly) leves levesalap – 4 személy részére

Elkészítési javaslat: 1,6 liter forrásban levő vízhez hozzáadjuk a levesalapot és két doboz szemespaszuly konzervet (kb. 800 g) és 15-20 percig főzzük lassú tűzön. Fövés után nagyobb zsírtartalmú tejföllel (min. 20%) gazdagítjuk. Ízlés szerint füstölt sonka kockákkal vagy előrefőzött pörkölt alappal dúsíthatjuk.

Összetevők: szárított zöldségek (sárgarépa, paszternák, zeller, zöldhagyma, petrezselyem), tárkony, étkezési só, paradicsom por, porpaprika, kukorica keményítő, búzakorpa, növényi zsír, természetazonos füstaroma, színező (riboflavin) izfokozó (nátrium-glutamán) citromsav.

Tárolás száraz, hűvös helyen.

1290 Ft

Leírás

Tárkonyos fuszulyka (szemespaszuly) leves levesalap – 4 személy részére

Elkészítési javaslat: 1,6 liter forrásban levő vízhez hozzáadjuk a levesalapot és két doboz szemespaszuly konzervet (kb. 800 g) és 15-20 percig főzzük lassú tűzön. Fövés után nagyobb zsírtartalmú tejföllel (min. 20%) gazdagítjuk. Ízlés szerint füstölt sonka kockákkal vagy előrefőzött pörkölt alappal dúsíthatjuk.

Összetevők: szárított zöldségek (sárgarépa, paszternák, zeller, zöldhagyma, petrezselyem), tárkony, étkezési só, paradicsom por, porpaprika, kukorica keményítő, búzakorpa, növényi zsír, természetazonos füstaroma, színező (riboflavin) izfokozó (nátrium-glutamán) citromsav.

Tárolás száraz, hűvös helyen.

További információk

Tömeg 0,09 kg

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Leave a customer review

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Back To Top
×Close search
Search