Gyergyói Örményleves
Gyergyói örményleves levesalap – 4 személy részére
Elkészítési javaslat: 1,6 liter forrásban levő vízhez hozzáadjuk a levesalapot majd 8-10 perc fővés útán hozzáadunk 100 gramm örményfül tésztát. Az örményfül tésztát helyettesíthetjük széles metélttel vagy tortellinivel. A tészta milyenségétől függően még 15-25 percet főzzük fedő alatt, majd nagyobb zsírtartalmú tejföllel (min.20%) gazdagítjuk.
Összetevők: szárított zöldségek (sárgarépa, paszternák, zeller, zöldhagyma, petrezselyem), étkezési só, rizsliszt, gomba, nátrium-glutamát, cukor, riboflavin, tejfehérjék, természetazonos aromák.
Tárolás száraz, hűvös helyen.
1290 Ft
Leírás
Gyergyói örményleves levesalap – 4 személy részére
Elkészítési javaslat: 1,6 liter forrásban levő vízhez hozzáadjuk a levesalapot majd 8-10 perc fővés útán hozzáadunk 100 gramm örményfül tésztát. Az örményfül tésztát helyettesíthetjük széles metélttel vagy tortellinivel. A tészta milyenségétől függően még 15-25 percet főzzük fedő alatt, majd nagyobb zsírtartalmú tejföllel (min.20%) gazdagítjuk.
Összetevők: szárított zöldségek (sárgarépa, paszternák, zeller, zöldhagyma, petrezselyem), étkezési só, rizsliszt, gomba, nátrium-glutamát, cukor, riboflavin, tejfehérjék, természetazonos aromák.
Tárolás száraz, hűvös helyen.
További információk
Tömeg | 0,09 kg |
---|
Értékelések
Még nincsenek értékelések.