Erdélyi csorba

Erdélyi csorba levesalap – 4 személy részére

Elkészítés: 1,6 liter forrásban levő vízbe beletesszük a levesalapot 8-10 perc fedő alatti főzés után hozzáadunk 60 gramm tisztított rizset. Miután elkészült, nagyobb zsírtartalmú tejföllel (min. 20%) gazdagíthatjuk, ugyanakkor párolt csirke- mell csíkokat is adhatunk hozzá, ízlés szerint.

Összetevők: szárított zöldségek (sárgarépa, paszternák, zeller, zöldhagyma, petrezselyem), tárkony, étkezési só, nátrium glutamát, búzakorpa, citromsay, kálcium-laktát, kukoricakeményítő, kukoricaliszt, lestyán, növényi zsiradék, cukor, riboflavin,

Minőségét megőrzi a csomagoláson feltüntetett időpontig. Tárolás száraz, hűvös helyen.

1290 Ft

Leírás

Erdélyi csorba levesalap – 4 személy részére

Elkészítés: 1,6 liter forrásban levő vízbe beletesszük a levesalapot 8-10 perc fedő alatti főzés után hozzáadunk 60 gramm tisztított rizset. Miután elkészült, nagyobb zsírtartalmú tejföllel (min. 20%) gazdagíthatjuk, ugyanakkor párolt csirke- mell csíkokat is adhatunk hozzá, ízlés szerint.

Összetevők: szárított zöldségek (sárgarépa, paszternák, zeller, zöldhagyma, petrezselyem), tárkony, étkezési só, nátrium glutamát, búzakorpa, citromsay, kálcium-laktát, kukoricakeményítő, kukoricaliszt, lestyán, növényi zsiradék, cukor, riboflavin,

Minőségét megőrzi a csomagoláson feltüntetett időpontig. Tárolás száraz, hűvös helyen.

További információk

Tömeg 0,09 kg

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Leave a customer review

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Back To Top
×Close search
Search