Tárkonyos fuszulykaleves
Tárkonyos fuszulyka (szemespaszuly) leves levesalap – 4 személy részére
Elkészítési javaslat: 1,6 liter forrásban levő vízhez hozzáadjuk a levesalapot és két doboz szemespaszuly konzervet (kb. 800 g) és 15-20 percig főzzük lassú tűzön. Fövés után nagyobb zsírtartalmú tejföllel (min. 20%) gazdagítjuk. Ízlés szerint füstölt sonka kockákkal vagy előrefőzött pörkölt alappal dúsíthatjuk.
Összetevők: szárított zöldségek (sárgarépa, paszternák, zeller, zöldhagyma, petrezselyem), tárkony, étkezési só, paradicsom por, porpaprika, kukorica keményítő, búzakorpa, növényi zsír, természetazonos füstaroma, színező (riboflavin) izfokozó (nátrium-glutamán) citromsav.
Tárolás száraz, hűvös helyen.
1290 Ft
Leírás
Tárkonyos fuszulyka (szemespaszuly) leves levesalap – 4 személy részére
Elkészítési javaslat: 1,6 liter forrásban levő vízhez hozzáadjuk a levesalapot és két doboz szemespaszuly konzervet (kb. 800 g) és 15-20 percig főzzük lassú tűzön. Fövés után nagyobb zsírtartalmú tejföllel (min. 20%) gazdagítjuk. Ízlés szerint füstölt sonka kockákkal vagy előrefőzött pörkölt alappal dúsíthatjuk.
Összetevők: szárított zöldségek (sárgarépa, paszternák, zeller, zöldhagyma, petrezselyem), tárkony, étkezési só, paradicsom por, porpaprika, kukorica keményítő, búzakorpa, növényi zsír, természetazonos füstaroma, színező (riboflavin) izfokozó (nátrium-glutamán) citromsav.
Tárolás száraz, hűvös helyen.
További információk
Tömeg | 0,09 kg |
---|
Értékelések
Még nincsenek értékelések.