Gyergyói Örményleves

Gyergyói örményleves levesalap – 4 személy részére

Elkészítési javaslat: 1,6 liter forrásban levő vízhez hozzáadjuk a levesalapot majd 8-10 perc fővés útán hozzáadunk 100 gramm örményfül tésztát. Az örményfül tésztát helyettesíthetjük széles metélttel vagy tortellinivel. A tészta milyenségétől függően még 15-25 percet főzzük fedő alatt, majd nagyobb zsírtartalmú tejföllel (min.20%) gazdagítjuk.

Összetevők: szárított zöldségek (sárgarépa, paszternák, zeller, zöldhagyma, petrezselyem), étkezési só, rizsliszt, gomba, nátrium-glutamát, cukor, riboflavin, tejfehérjék, természetazonos aromák.

Tárolás száraz, hűvös helyen.

1290 Ft

Leírás

Gyergyói örményleves levesalap – 4 személy részére

Elkészítési javaslat: 1,6 liter forrásban levő vízhez hozzáadjuk a levesalapot majd 8-10 perc fővés útán hozzáadunk 100 gramm örményfül tésztát. Az örményfül tésztát helyettesíthetjük széles metélttel vagy tortellinivel. A tészta milyenségétől függően még 15-25 percet főzzük fedő alatt, majd nagyobb zsírtartalmú tejföllel (min.20%) gazdagítjuk.

Összetevők: szárított zöldségek (sárgarépa, paszternák, zeller, zöldhagyma, petrezselyem), étkezési só, rizsliszt, gomba, nátrium-glutamát, cukor, riboflavin, tejfehérjék, természetazonos aromák.

Tárolás száraz, hűvös helyen.

További információk

Tömeg 0,09 kg

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Leave a customer review

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Back To Top
×Close search
Search