Erdélyi csorba
Erdélyi csorba levesalap – 4 személy részére
Elkészítés: 1,6 liter forrásban levő vízbe beletesszük a levesalapot 8-10 perc fedő alatti főzés után hozzáadunk 60 gramm tisztított rizset. Miután elkészült, nagyobb zsírtartalmú tejföllel (min. 20%) gazdagíthatjuk, ugyanakkor párolt csirke- mell csíkokat is adhatunk hozzá, ízlés szerint.
Összetevők: szárított zöldségek (sárgarépa, paszternák, zeller, zöldhagyma, petrezselyem), tárkony, étkezési só, nátrium glutamát, búzakorpa, citromsay, kálcium-laktát, kukoricakeményítő, kukoricaliszt, lestyán, növényi zsiradék, cukor, riboflavin,
Minőségét megőrzi a csomagoláson feltüntetett időpontig. Tárolás száraz, hűvös helyen.
1290 Ft
Leírás
Erdélyi csorba levesalap – 4 személy részére
Elkészítés: 1,6 liter forrásban levő vízbe beletesszük a levesalapot 8-10 perc fedő alatti főzés után hozzáadunk 60 gramm tisztított rizset. Miután elkészült, nagyobb zsírtartalmú tejföllel (min. 20%) gazdagíthatjuk, ugyanakkor párolt csirke- mell csíkokat is adhatunk hozzá, ízlés szerint.
Összetevők: szárított zöldségek (sárgarépa, paszternák, zeller, zöldhagyma, petrezselyem), tárkony, étkezési só, nátrium glutamát, búzakorpa, citromsay, kálcium-laktát, kukoricakeményítő, kukoricaliszt, lestyán, növényi zsiradék, cukor, riboflavin,
Minőségét megőrzi a csomagoláson feltüntetett időpontig. Tárolás száraz, hűvös helyen.
További információk
Tömeg | 0,09 kg |
---|
Értékelések
Még nincsenek értékelések.